top of page

Заміщення вакантної посади директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст.

ПРОТОКОЛ №3

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст.

Любарської селищної ради

19.08.2020р. 10.00 год

ПРИСУТНІ:

Остропольська Н.А., Данилко О.М., Янко В.В., Савчук В.В., Вознюк М.В., Кузьмишина Ж.С., Савчук О.М., Козаченко С.В., Мельник С.Л., Деркс Т.В., Васільєва Т.П., Вознюк В.В. (12 чол.)

Відсутні: Курильчук О.І.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Розгляд заяв кандидатів для участі у конкурсному відборі на посаду директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст. Любарської селищної ради та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам.

  2. Голосування про допущення кандидатів для участі у конкурсному відборі на посаду директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст.

  3. Про затвердження тестових питань та ситуаційного завдання для конкурсного відбору на посаду директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст.

  4. Про визначення дати проведення тестування та вирішення ситуаційного завдання.

1. СЛУХАЛИ: Про розгляд заяв кандидатів для участі у конкурсному відборі на посаду директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст. Любарської селищної ради та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам.

ІНФОРМУВАЛИ: Секретар конкурсної комісії Данилко Ольга Миколаївна, проінформувала присутніх, що на розгляд конкурсної комісії подано 1 заяву про бажання взяти участь у конкурсному відборі на посаду директора Глезненської ЗОШ І-ІІІІ ст., а саме подала заяву:

  • Козаченко Світлана Василівна, 1958 року народження, проживає в с.Глезне, педагогічний стаж в галузі загальної середньої освіти становить 39 років, 37 років працює заступником директора з навчально-виховної роботи, з вересня 2019 року виконує обов’язки директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст.

ВИСТУПИЛИ: Голова конкурсної комісії Остропольська Н.А. доповіла, що документи подані кандидатом на посаду директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст. для участі у конкурсному відборі, відповідають вимогам зазначеним в Положенні про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти.

  1. СЛУХАЛИ: Щодо голосування про допущення кандидата для участі у конкурсному відборі на посаду директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст.

ГОЛОСУВАЛИ: Про допуск до участі у конкурсному відборі на посаду директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст. Любарської селищної ради.

Підсумки голосування:

ПІБ кандидата

«за»

«проти»

«утримались»

Козаченко С.В.

12

-

-

ВИРІШИЛИ:

  1. Козаченко С.В. допустити до участі у конкурсному відборі на посаду директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст.

  2. Конкурсній комісії у своїй роботі керуватися «Положенням про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Любарської селищної ради» затвердженим рішенням Любарської селищної ради №1079 від 26.06.2020р.

3.СЛУХАЛИ: Про затвердження тестів та ситуаційного завдання для конкурсного відбору на посаду директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст.

ВИСТУПИЛИ:

Данилко О.М. доповіла, що тестові завдання складені згідно додатку 1 до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Любарської селищної ради, затвердженим рішенням Любарської селищної ради №1079 від 26.06.2020р.

ГОЛОСУВАЛИ: Про затвердження тестів та ситуаційного завдання для конкурсного відбору на посаду директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст.

Підсумки голосування:

За – 12

Проти – 0

Утримались – 0

Рішення прийняте.

ВИРІШИЛИ:

Затвердити тести та ситуаційне завдання для конкурсного відбору на посаду директора Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст., розроблені згідно «Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Любарської селищної ради» затвердженого рішенням Любарської селищної ради №1079 від 26.06.2020р.

4.СЛУХАЛИ: Про визначення дати проведення тестування та вирішення ситуаційного завдання.

ВИСТУПИЛИ: Данилко О.М. повідомила, що згідно строків зазначених у Положенні проведення тестування та вирішення ситуаційного завдання має відбутися не раніше 5 робочих днів після ознайомлення кандидата із закладом освіти. Однак, так як кандидат протягом тривалого часу працює в даному закладі, необхідності в ознайомленні не має.

Голова конкурсної комісії Остропольська Н.А. запропонувала після проведення тестування та вирішення ситуаційного завдання (в разі допущення кандидата по результатам тестування до другого етапу конкурсу) в той же день провести другий етап – презентацію перспективного плану розвитку закладу освіти.

ГОЛОСУВАЛИ: Про визначення дати проведення тестування, вирішення ситуаційного завдання та презентації перспективного плану розвитку закладу освіти.

Підсумки голосування:

За – 12

Проти – 0

Утримались – 0

Рішення прийняте.

ВИРІШИЛИ:

Проведення тестування, вирішення ситуаційного завдання та презентації перспективного плану розвитку закладу освіти відбудеться27 серпня 2020 року.

Останні пости

Дивитися всі

Заміщення вакантної посади директора КЗ «Мотовилівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім.. І.М. Мороза»

ПРОТОКОЛ №1 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора КЗ «Мотовилівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім.. І.М. Мороза» Любарської селищної ради 08.09.20

Оголошення

Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директорів - КЗ «Мотовилівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. І.М. Мороза» Любарської селищної ради, який з

bottom of page