top of page

ЛИШЕ ДІАЛОГ

05 липня 2019 року у приміщенні відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради відбулася робоча нарада начальника відділу із директорами ЗЗСО та ЗДО. На нараду виносилися питання перереєстрації статутів новостворених опорних закладів (КЗ «Опорний заклад Любарська гімназія №1», КЗ «Любарський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст.№2», КЗ «Мотовилівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст.ім.Мороза»);недофінансування освітньої галузі, виникнення затримок із виплатою заробітної плати; подальші кроки щодо оптимізації мережі освіти Любарської ОТГ.

Також під час наради виступив начальник фінансового управління Любарської селищної ради Осипенко А.Г., який довів до відома присутніх фактичний стан економічних показників (зокрема щодо освітньої субвенції). Єщенко Г.С., фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Любарського районного управління Головного управління Держспоживслужби в Житомирській області, повідомила директорів про основні санітарні вимоги по підготовці шкіл до нового навчального року.

Директорами було прийнято рішення про створення ініціативної групи для вирішення спільно зі спеціалістами відділу нагальних освітянських питань та участі у засіданнях селищної ради, на яких розглядаються проекти рішень, що стосуються освіти.

Лише у діалозі народжуються правильні рішення.

Дякуємо за розуміння, щирість і співпрацю!



Останні пости

Дивитися всі

Заміщення вакантної посади директора КЗ «Мотовилівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім.. І.М. Мороза»

ПРОТОКОЛ №1 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора КЗ «Мотовилівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім.. І.М. Мороза» Любарської селищної ради 08.09.20

Оголошення

Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директорів - КЗ «Мотовилівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. І.М. Мороза» Любарської селищної ради, який з

bottom of page