top of page

Пробне ЗНО


З 15 квітня учасники пробного ЗНО мають можливість дистанційно спостерігати за процедурою проведення пробного ЗНО в особистих кабінетах.

“Пробне ЗНО наразі відтерміновано, оскільки дати його проведення напряму залежать від тривалості карантину. І цей час – можливість підготуватись до тестів краще. Матеріали, розміщені Українським центром оцінювання якості освіти в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО, дадуть змогу побачити процес тестування на власні очі, дослідити його інструменти та підготуватись психологічно”, – зазначила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій. Тому пропонуємо випускникам протестувати нові інструменти, які з"явилися в особистих кабінетах учасників ЗНО. Так, учні можуть попрацювати з тестовим матеріалом, детальніше ознайомитися з самою процедурою проведення ЗНО, спробувати заповнити бланки відповідей, переглянути інформаційне відео, спробувати та попрактикуватися у ефективному розподілі часу при опрацюванні тестів. Матеріали розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Звертаємо увагу! У зв’язку зі зміною дат проведення пробного ЗНО, учасникам пробного тестування буде необхідно повторно видрукувати запрошення.


Маємо надію, що після того, як епідеміологічна ситуація стабілізується, всі зареєстровані учасники зможуть пройти пробне ЗНО у звичному форматі.


Останні пости

Дивитися всі

Заміщення вакантної посади директора КЗ «Мотовилівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім.. І.М. Мороза»

ПРОТОКОЛ №1 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора КЗ «Мотовилівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім.. І.М. Мороза» Любарської селищної ради 08.09.20

Оголошення

Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директорів - КЗ «Мотовилівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. І.М. Мороза» Любарської селищної ради, який з

bottom of page