top of page

Серпнева зустріч педагогів.

У п’ятницю 28 серпня відбулася традиційна серпнева зустріч освітян району, метою якої було визначення стратегічних пріоритетів розвитку освіти в умовах децентралізації, пошук щляхів їх реалізації, скерувати педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, держави на засадах європейських вимірів якості освіти.

На розширене засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради було запрошено керівників закладів освіти, їх заступників та голів профкомів. Із словами вдячності та побажаннями вдалого навчального року до освітян звернулися голова райдержадміністрації Сьомко В.Т., голова районної ради Кучер І.П., голова селищної ради Герасимчук В.М.


Велику увагу під час засідання педагоги приділили проблемним питанням :

- особливості організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину;

- виконання рекомендацій щодо організації освітнього процесу у 2020-2021 н.р.;

- запровадження дистанційної та змішаної форм навчання.

Важливим моментом серпневого засідання, як і годиться, були звіти начальників відділів – Будіма С.С. та Остропольської Н.А., які підвели підсумки нелегкого попереднього навчального року, назвали головні завдання освітян на наступний рік.

Квіти, вітання, зворушливі звернення маленьких учнів – атмосфера початку нового навчального року, який, розуміємо, буде нелегким, але, сподіваємось, подарує нові перемоги та досягнення.


Останні пости

Дивитися всі

Заміщення вакантної посади директора КЗ «Мотовилівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім.. І.М. Мороза»

ПРОТОКОЛ №1 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора КЗ «Мотовилівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім.. І.М. Мороза» Любарської селищної ради 08.09.20

Оголошення

Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директорів - КЗ «Мотовилівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. І.М. Мороза» Любарської селищної ради, який з

bottom of page